Doormiddel van astrologie bekijk je onbegrensde spirituele inzichten

Ons spirituele middelpunt Planeten

Deze enorme hemellichamen zijn het middelpunt van de astrologie en spiritualiteit. Al eeuwen worden er voortekens en voorspellingen gemaakt aan de hand van de planeten in ons zonnestelsel en de verre sterren, die de dierenriem vormen.

Tekens in de nachtelijke lucht Astrologie

De positie van alle planeten, inclusief de aarde, kunnen een hoop vertellen. Al eeuwen bestuderen geleerden de nachtelijke lucht. Deze astrologen kunnen een nauwkeurige voorspelling maken doordat zij de tekens kunnen herkennen. Ervaren astrologen kunnen de voortekens duidelijk zien.

De twee belangrijkste hoeders Zon & Maan

Hoewel de zon en maan als planeet beschouwd zouden kunnen worden, hebben deze twee belangrijkste hemellichamen een enorme spirituele waarden voor de aarde. De stand van de zon en de maan is allesbepalend voor persoonlijke astrologische voorspellingen.

Wat is jou horoscoop? Sterrentekens

Het sterrenteken wordt bepaald door de stand van de zon ten opzichte van de dierenriem, die ver aan de hemel getekend is. Iedere planeet heeft zijn eigen sterrenbeeld binnen de dierenriem. Dit wordt ook wel eigen huizen genoemd.

Horoscopen

Bekijk iedere dag gratis uw daghoroscoop!

Benieuwd wat erkende astrologen voor jou kunnen voorspellen? Consult met Astroloog
Mysterieus. Spiritualiteit. Kracht.
Zon & Maan

De Zon en de Maan kunnen een hoop voorspellen over iemands persoonlijke leven. Doormiddel van de stand van de Zon wordt immers bepaald wat iemands sterrenbeeld is.
Zon Leeuw

De Zon staat voor de volwassen en verantwoordelijke eigenschappen die mensen van nature ontwikkelen. De ambitie, doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen van mensen worden veelal bepaald door onze zon. Het beschermen van naaste en geliefde, en voor hun de verantwoordelijkheid durven dragen.

Maan Kreeft

De Maan staat integenstelling tot de Zon juist voor onbezorgdheid en speels zijn. Toch is dit hemellichaam geen tegenpool van de Zon, maar ondersteunen zij elkaar juist. De Maan staat voor geluk, emotionele gevoelens en speelsheid. De Zon en de Maan samen zorgen voor een gebalanseerd en evenwichtig leven.

© 2020 Mercurius-Astro
Alle rechten voorbehouden.